Rumored Buzz on מקדם אתרים



הפתרון הנפוץ ביותר הוא בניית אתר רספונסיבי אשר מתאים את פריסתו בהתאם למכשיר עליו הוא מוצג.

מדיה וקבצים בנושא קידום אתרים במנועי חיפוש בוויקישיתוף

מנגד, ברוב המקרים לא כדאי גם לקדם ביטויים כלליים מדי, למרות שהם עשויים להיראות אטרקטיביים מאוד בשל נפח החיפוש הגבוה. הסיבה הראשונה לכך היא רמת תחרותיות גבוהה מאוד שקיימת לרוב בביטויים גדולים מאוד, והשניה היא שהגולש כנראה עדיין לא נמצא בשלב שבו הוא בשל לבצע עסקה. מה שמוביל אותנו לסעיף הבא.

אז…אם יש לכם מספיק זמן ויכולת ללמוד ולבצע את כל הנ"ל – מצוין.

למרות שלחיפוש הזה יש הרבה פחות נפח מאשר לביטוי ״קידום אתרים״, יש לו סיכוי גדול בהרבה להניב המרה מעורך דין שזקוק לשירות, מכיוון שהוא נמצא בשלב מתקדם יותר של תהליך הרכישה ובשל יותר לקבל החלטה.

הוא ירצו לדעת את הדברים האלה על מנת get more info לוודא שהנתונים הללו מודגשים אצלכם באתר לטובת הקהל הנוכחי והפוטנציאלי.

כלומר = תוצאות של לקוחות שעבדו עם המקדם (לא משנה אם מדובר בחברה או פרילנסר) כדי לראות שיש מעשים ולא רק מילים.

תוצאות שמחזיר המנוע כתגובה למילות החיפוש - תוצאות אורגניות.

איך העסק שלך מרוויח כסף ואיך שיפור הנראות שלו במנוע החיפוש יסייע לכך?

כמו בכל תחום אחר וכפי שהזכרתי לעיל – לא מספיק לבחור מקדם עם ניסיון. רצוי לדבר עם לקוח או שניים שיכולים להמליץ בלב שלם על העבודה עם המקדם הספציפי.

אם אתם עסק גדול, תוכלו לשכור כמה מקדמי אתרים שיכינו לכם מסמך עם המלצות טכניות (וסדרי עדיפויות) ובדקו מה לכל מועמד יש להציע ואז החליטו עם מי תוכלו לעבוד באופן המיטבי במסמך, מקדם האתרים צריך לקבוע עדיפויות למשימות במבנה הבא:

אם האתר שלכם לא יהיה קריא, הטקסט יהיה קטן מדי, העיצוב ייחתך, לא יהיה תפריט נגיש ועוד תקלות שונות שעשויות להיות באתרים שאינם מותאמים – הגולשים פשוט יעזבו את האתר וייתכן מאוד שגם לא יחזרו אליו.

טקסט שנגיש רק לאחר התחברות - יצירת תיאור מתאים לדפים שלא נגישים

שותף מוסמך של גוגל, מרצה ומומחה מטעם בית משפט לענייני קידום אתרים. בעל ניסיון עשיר והצלחות בעבודה עם חברות ועסקים במגוון תחומים. מוכנים להתקדם?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *